Испанският легендарен вратар Икер Касияс се завърна към тренировъчния процес заедно

...
Испанският легендарен вратар Икер Касияс се завърна към тренировъчния процес заедно
Коментари Харесай

Легендата Икер Касияс се завърна на терена два месеца след инфаркта

Испанският именит вратар Икер Касияс се завърна към подготвителния развой дружно със съотборниците си в Порто през днешния ден. Това се случва единствено два месеца, откакто стражът получи инфаркт.
 Виктор Валдес помоли Икер Касияс да спре с футбола
Различни спекулации обявяваха, че вратарят ще постави завършек на кариарата си. Дори някогашният пазач на Барселона Виктор Валдес написа трогателно писмо до огромния си противник на терена и другар в живота, в което приканва Касияс да окачи бутонките.

Очевидно легендата на Реал Мадрид няма такова желание и той ще направи опит да се завърне на терена и да продължи с футбола.



38-годишният пазач разгласи завръщането си на терена със фотография в формалния си профил във Facebook, която бе съпроводена с надпис " Завръщане към работата. Първи ден ". Касийяс е международен и повторен европейски първенец.

Испанецът, който има 725 мача за " белия балет ", получи инфаркт на миокарда по време на подготовка на Порто при започване на май тази година и оттогава не е играл.

Това незабавно отключи слуховете, че друга легенда - Джанлуиджи Буфон ще се причисли към " драконите " в ролята на заместител.

Икер пази цветовете на Порто от 2015 година, откакто напусна родния си Реал след 16 години престой на " Сантиаго Бернабеу ".

В средата на март той преподписа с " драконите " до 2021 година. Тогава стражът се закани, че ще приключи кариерата си в португалския клуб.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР